sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Give Me Everything Tonight!


Noniin, hhuhui en edes tiedä mistä lähtisin purkaa tätä viikonloppua.. :D Niin paljon ehtii aina tapahtua lyhyessä ajassa että ei näitä kaikkia hetkiä pysty kirjottamaan ylös. Ei tää fiilis varmaan edes välity sinne ruutujen taakse, mutta mua vaan naurattaa ku alan kirjottaa tätä postausta viikonlopusta :D

Perjantaina Gabby pyysi mut niiden luokan piknikille sen koulun pihalle, ja menin sitten lupautumaan vaikka vähän kyllä epäilytti jaksaako sinne mennä yli-innokkaiden lasten ja vanhempien kanssa seurustelemaan. Menin sitten päivällä sinne koulun pihalle ja siellä olikin hirveät pippalot menossa! Siellä oli ihan älyttömästi ruokaa ja juotavaa! Oli pizzaa, suklaakakkuja, erilaisia keksejä, mansikoita, hedelmiä, jäätelöä, karkkia, sipsiä siis ihan kaikkea! Heti kun näin sen pöydän olin aivan myyty! Ilmaista ruokaa, voiko olla parempaa :D Se piknik kesti 3 tuntia ja ihan kauheeta, mutta mä söin sen koko 3 tuntia pelkkiä herkkuja! Gabby siellä leikki innoissaan ja mä vaan läskeilin siellä herkkupöydässä :D Ansku sai hyvät naurut ku kerroin kuinka sokerihumalassa sen jälkeen olin..Taas kerran pitää todeta, että älä kieltäydy mistään, sillä ikinä ei tiedä voi menettää!
Tytöt kasvomaalauksessa
SWEET 21

Eli perjantaina lähdettiin Anskun kanssa heti töiden jälkeen kohti Manhattania ja otettiin taksi kohti Pier 40 jossa meidän party boat odotti meitä. Tää kyseinen risteily oli siis Tropical Friday joka kiersi ympäri nykiä 3 tunnin ajan ja siellä soi kunnon latinolaisrytmit houkutellen ihmisiä tanssimaan pitkin iltaa. Ihan niinku olis ollu jossain Zumba-bileissä!
New York näyttää niin upealta kun sen näkee pimeällä kaupungin ulkopuolelta, kun kaikki valot loistaa ja kaikki näyttää niin erilaiselta kuin päivällä. Nähtiin sitten viimein se vapaudenpatsaskin ihan lähietäisyydeltä, ja oli pelottavaa huomata kuinka iso se oikeasti on! Kun tää risteily oli ohi, taksi vei meidät yhdelle tosi hienolle klubille ja ajauduttiin viettämään iltaa homojen synttäriseurueeseen. Tiedän että tätä blogia lukee monet mun sukulaiset, joten tiivistetään loppuilta sanoihin: HAUSKAA  OLI! :D Tästä illasta ei voi laittaa enempää kuvia koska ne on ihan järkyttäviä.. :D

Seuraavan päivän ohjelma näyttikin sitten tältä :D

Ansku lepäilemässä central parkissa
CONEY ISLAND

Sunnuntaina otettiin sitten suunnaksi Coney Island, joka on noin tunnin metromatkan päässä Manhattanista. Taas tuntui kuin olisi astunut johonkin toiseen maahan, ja oltiin vain tunnin päässä nykistä! Täällä oli meri, ranta, aurinko,huvipuisto ja ihana rantakatu jota pitkin lähdettiin kävelemään. Kuvat kertoo varmaan enemmän kuin tuhat sanaa joten tässäpä muutama otos ;)


Käytiin myös New York Aquariumissa kattelemassa fisuja ja muita mereneläviä :) Siellä oli aivan ihana merileijona show ja aloin miettimään mitenhän mä pääsisin sinne töihin, siis merileijonien kouluttajaksi! Ne oli niin ihania että oisin voinu hypätä niiden kanssa uimaan sinne altaaseen! Alla pieni videopätkä näiden ihanuuksien taidonnäytteestä!

PUSU!Kiitos Anskulle taas aivan ihanasta viikonlopusta ja huipuista synttäreistä!
Oon nyt ollu täällä jo yli kuukauden ja vielä on niin paljon nähtävää jäljellä.. ollaan saatu kyllä jo aika paljon asioita ruksailtua yli Anskun ja mun "things-to-do" listalta, mutta vielä on paaaaljon tekemättä :)

Mulla on kyllä jo niin ikävä Jaakkoa ja Poksua että en voi uskoa kuinka ihanalta tuntuu sitten päästä kotiin ja halata kaikkia rakkaimpia! Maksaisin siitä halauksesta tällä hetkellä ihan mitä vaan.
Haleja siis tooooosi paljon Suomeen! 
Mulla on kaikki paremmin ku hyvin! Ja kiitos kaikille vielä synttärionnitteluista, tuun suomee vanhana ja ryppysenä ;)


Ei kommentteja: